Центр освіти впродовж життя святкує успіх партнерства в проєкті Жана Моне

розділ: Новини | 0

ГО Центр навчання впродовж життя з радістю ділиться досягненнями нашого партнерства у проекті Жана Моне “Освітня програма для розвитку міжкультурного міста” (ID No 101047729 ERASMUS-JMO-2021-HEI-TCH-RSCH). Як активний партнер у цій трансформаційній освітній ініціативі, наша ГО відіграла ключову роль у збільшенні досягнень і впливу проекту.

Протягом 2023 року ми використали наші рекламні платформи для успішного залучення учасників із різних міст України, включаючи Білу Церкву, Чернівці, Харків, Київ та багато інших. Наші зусилля забезпечили багатий і різноманітний склад учасників, сприяючи жвавому обміну ідеями та культурними перспективами.

Наша ГО також підтримувала просування та розповсюдження результатів проекту, допомагаючи підвищити його видимість і вплив. Таким чином, ми сприяли досягненню цілей проекту щодо розвитку інтеркультурних компетенцій та сприяння діалогу між міжнародними та місцевими студентами.

Рік ознаменувався успішним проведенням численних заходів та курсів, ці ініціативи істотно сприяли формуванню більш інклюзивної та взаємопов’язаної глобальної спільноти.

Центр навчання впродовж життя залишається відданим подальшому розвитку освітніх партнерств, які сприяють міжкультурному розумінню та співпраці. Ми з нетерпінням чекаємо на продовження плідної співпраці з проектом Жана Моне, прагнучи до розвитку інтеркультурних міст та збагаченню освітнього досвіду по всьому світу.

Більше про проєкт тут – https://management.biem.sumdu.edu.ua/en/eu-education-agenda