Національна онлайн подія «Об’єднуючи зусилля – робимо сильних сильнішими»

розділ: Новини | 0

Нещодавно відбулася національна онлайн подія “Об’єднуючи зусилля – робимо сильних ще сильнішими», яка стала важливим кроком у відповіді України на виклики Російської агресивної Війни проти нашої країни. Цей важливий захід зібрав різноманітну групу учасників, включаючи представників організацій ветеранів, експертів, самих ветеранів та представників уряду. Їхньою метою було обговорення поточної ситуації та наявних найкращих практик з реінтеграції ветеранів та ветеранок в Україні.

Яна Драговенко-Калюкіна, координатор проекту “Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через освітні можливості” в DVV International в Україні, підкреслила, що задоволення потреб ветеранів виходить за рамки інтеграції; йдеться про збагачення їхньої якості життя у різних секторах.

Д-р Ганна Швіндіна, виконавча директорка ГО Центр Освіти Впродовж Життя, також взяла участь у цьому важливому форумі. Подія була насичена цінними ідеями від кількох ключових спікерів, серед яких були вже згадана Яна Драговенко-Калюкіна, Оксана Коляда, директор проекту ГО “Простір Можливостей”, Олександр Терещенко, ветеран війни, колишній заступник міністра у справах ветеранів (2019-2021) та засновник Міжнародного благодійного фонду О.Терещенка, Сергій Позняк, голова Асоціації підприємців ветеранів АТО, Олександр Віцан, кейсменеджер Фонду “Після служби”, а також багато інших видатних учасників. Ці спікери не лише поділилися своїми баченнями підтримки ветеранів у майбутньому, але й надихнули всіх присутніх продовжувати прагнути до прогресу.

Посилання на трансляцію події
https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=339935872122392