Керівник ГО “Центр освіти впродовж життя” доктор Юрій Петрушенко взяв участь у сесії стратегічного розвитку Центрів освіти дорослих країн Східного партнерства

розділ: Новини | 0

Доктор Юрій Петрушенко, керівник ГО “Центр освіти впродовж життя”, взяв участь у сесії стратегічного розвитку та менеджменту Центрів освіти дорослих в країнах Східного партнерства. Захід відбувся в Грузії з 16 по 20 жовтня 2023 року і зібрав лідерів у сфері освіти дорослих.

У сесії взяли участь керівники провідних Центрів освіти дорослих з України, Молдови, Грузії та Вірменії. Експерти обмінялися досвідом організації освітніх курсів для дорослих, управління та маркетингу в даній сфері, а також окреслили кроки для подальшої співпраці.

Цей захід став важливим кроком у підвищенні можливостей та охоплення ініціатив з освіти дорослих, сприяючи створенню спільної мережі між країнами Східного партнерства. Участь доктора Петрушенка підкреслює зобов’язання ГО “Центр освіти впродовж життя” щодо постійного розвитку та міжнародної співпраці в освіті дорослих.