Сумські поліцейські взяли участь у психологічному тренінгу за підтримки Medair в Україні

розділ: Новини | 0

ГО “Центр освіти впродовж життя” радий повідомити, що поліцейські Сум взяли участь у психологічному тренінгу із фокусом на комунікації в кризових ситуаціях, що відбувся 9-го серпня 2023 року. У заході взяли участь слідчі, дізнавачі та психологи Сумського районного управління поліції, а також співробітники роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції у Сумській області.

Тренінг провела Марія Литвиненко, тренер-психолог. Учасники, включаючи слідчих, дізнавачів та психологів з Сумського районного управління поліції та співробітників роти поліції особливого призначення, вивчили поняття активного слухання, його прийоми та різновиди. Вони також навчилися ефективно представляти свою позицію співрозмовнику та досягати згоди під час спілкування.

Крім того, у тренінгу було розглянуто причини ведення переговорів та методи їх правильного вибудовування для досягнення поставлених цілей. Кожна тема, що обговорювалася, була закріплена на практиці завдяки спеціальним вправам. На занятті також обговорили помилки та успішні дії кожного учасника.

Проєкт було реалізовано за фінансової підтримки благодійної організації Medair.