ГО “Центр освіти впродовж життя” організовано захід “Освіта дорослих, як драйвер розвитку і повоєнного відновлення Сумської громади”

розділ: Новини | 0

30 березня 2023 року Центр освіти впродовж життя спільно з DVV International Ukraine організував захід у Конгрес-центрі СумДУ під назвою “Освіта дорослих, як драйвер розвитку і повоєнного відновлення Сумської громади”. У заході взяли участь представники Сумської міської ради, університетської спільноти, організацій громадянського суспільства, бізнесу, міжнародних організацій та гуманітарних фондів з метою розробки можливостей для розвитку освіти дорослих у контексті повоєнної відбудови нашої громади.

Метою зустрічі було активізувати дискурс освіти дорослих серед ключових осіб, що приймають рішення, у громаді в контексті можливостей, які створює післявоєнна відбудова України, та синхронізувати зусилля в цьому напрямку.

Освіта впродовж життя є важливою складовою неперервної освіти для економічного, соціального та наукового розвитку держави. Ця ініціатива підкреслює значення освіти дорослих у внеску відбудови та просування громади в повоєнному контексті.