Завершено Фестиваль «Мистецтво Жити Разом», але продовжується реалізація проєкту Urban X Change

розділ: Новини | 0

В часи зневіри та коливань вкрай важливо робити щось значуще у певному часовому режимі, а саме маленькі та зрозумілі задачі, які поєднуються в різнокольоровий пазл масштабного міжнародного проєкту. З початком війни наші зусилля приносили відчутні плоди, як то: нові партнери, нові ідеї, нові проєкти та нові сенси. Освітня діяльність поєднувалась із гуманітарними місіями, конференції з обміну освітніми практиками – на пошук донорів та благодійників для відродження українських міст.

Проєкт Urban X Change отримав новий оберт у своєму розвитку починаючи із весни 2022 року. В рамках проєкту проведено онлайн та офлайн заходи в місті Целлє та місті Суми, у липні відбувся освітній фестиваль у Целлє. А у листопаді був запланований фестиваль у місті Суми.

В результаті проведено більше ніж 35 подій різного спектру та різного масштабу в рамках Фестивалю Неформальної Освіти «Мистецтво Жити Разом». Замість одного дня події були розподілені протягом тижня, від 21-го до 27-го листопада включно. І таким чином в події прийняло участь більше 200 учасників як онлайн, так і оффлайн.

Події організовано в рамках проєкту „Urban X-Change Network“ у співпраці з VHS м.Целле (Народний університет з німецького міста-побратима м.Суми) за підтримки Сумського державного університету та DVV International в Україні та фінансується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини.