Проєкт Urban X-Change триває!

розділ: Новини | 0

Фестиваль із неформальної освіти в рамках проекту Urban X-Change завершено. Протягом двох інтенсивних днів проговорено багато ідей та моделей подальшої гуманітарної допомоги для міста Суми, побратима Цєллє, напрямки кооперації в сфері освіти і не тільки. Відбулися лекції, воркшопи, дискусії, організовані нашими німецькими партнерами із Цєллє.

Проєкт Urban X-Change Network, що фінансується Федеральним міністерством закордонних справ, має на меті посилити співпрацю та діалог між представниками влади міста та інституціями освіти дорослих (інституції ОД) за активної участі громадянського суспільства.

Дев’ять центрів освіти дорослих та їхні колеги у Великобританії, Україні та США до 2023 року здійснюватимуть транскордонну діяльність з питань зовнішньої політики в рамках Порядку денного 2030 у тісній співпраці з міськими адміністраціями та громадянським суспільством.

Вдячні DVV International в Україні за підтримку даного проекту та нашої команди ентузіастів. Проєкт здійснюється за підтримки Сумської міської ради.