Освітня програма "Громадянська відеожурналістика"

Унікальна освітня програма громадської організації "Центр освіти впродовж життя", розроблена за участі відомиго режисера документального кіно Валерія Балаяна.

Участь у програмі БЕЗКОШТОВНА. 20 учасників. Відбір за мотиваційним обгрунтуванням у заявці.

Потенційні учасники: небайдужі активні жителі м. Суми, блогери, журналісти, представники громадських організацій, усі хто мають бажання навчитися знімати відео.
Для бажаючих взяти участь необхідно заповнити гугл-форму до 14 березня 2019 року: https://goo.gl/forms/UDFrGv51IQrY3HEZ2

Початок занять: 16 березня 2019 року, Конгрес-Центр СумДУ, к.201.

Викладач:
Валерій Балаян - відомий режисер, громадський діяч, переможець численних міжнародних фестивалів, читав лекції в Європі та США. Більш детально з викладачем можна познайомитися на сторінці вікіпедії: https://goo.gl/GWqs5V

Навчальна програма скадається з декількох навчальних модулів (60 навчальних годин): Громадянська освіта і громадянська журналістика. Громадянська відеожурналістика: від задуму до втілення. Громадянська відеожурналістика: практика зйомки сюжету в польових умовах. «Постпродакшн» відеороликів громадянської журналістики.
Учасники програми в кінці курсу під керівництвом В. Балаяна мають зняти короткометражний документальний фільм про життя м. Суми.
Випускники отримають відповідні сертифікати.

Заняття проходитимуть по вихідних протягом весни 2019 року.

Інформаційним та організаційним партнером курсу є незалежний онлайн-журнал про м. Суми і сумчан ЦУКР (cukr.city).

Програму реалізує ГО "Центр освіти впродовж життя" у партнерстві з Інститутом міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів (DVV), Представництвом DVV International в Україні у рамках проекту «Регіональні Голоси – Створюємо Мости для Демократії» за підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

Телефон для довідок: 050 97 36 525 (Петрушенко Юрій - керівник Центру освіти дорослих м. Суми).

#CivilSocietyCooperation