Проєкт «Школа Лідерів Змін» відбувся у грудні 2020 року

розділ: Новини | 0

Із 27 листопада розпочато реалізацію проєкту «Школа лідерів змін», яка отримала підтримку Сумської міської ради як переможець конкурсу проєктів для інститутів громадянського суспільства у грудні минулого року.

“Школа Лідерів Змін” – це непересічний проєкт, мета якого розбудова громадянського суспільства, формування стійкої громадянської позиції в умовах сучасності, отримання учасниками практичних навичок розробки проєктів та опрацювання коштів партисипативного бюджету громад.

Тренінгова програма-інтенсив тривала 27-го та 28-го листопада в онлайн-режимі, в який взяли участь старшокласники Сумської ОТГ. Під час тренінгів учасники отримали знання з проєктного менеджменту, навички складання проєктних заявок для участі в грантах й конкурсах та вчилися створювати власний проєкт. Тренерами та консультантами виступили досвідчені експерти із проєктного менеджменту, призери конкурсів проєктів, фахівці у галузі публічного управління, відомі фасилітатори та спікери міжнародного рівня.

Із 29-го листопада до 6-го грудня тривали додаткові консультації тренерів програми для учасників, які розробляють вже власні проєкти для подальшого перетворення міста на те, про яке вони мріють.

10-го грудня учасники представили свої проєкти на розсуд журі. Нон-стоп пітчинг тривав понад чотири години.

Всі автори проєктів переможців отримали призи, переглянути можна за посиланням: https://bit.ly/3mqBQwR.

Дякуємо за допомогу у реалізації проєкту:

 

Вдячні за підтримку проєкту членам журі: Володимиру Лободіну, директору ТРЦ «Мануфактура», Андрію Моші, начальнику управління комунікацій та інформаційного забезпечення Сумської міської ради; Оксані Кубрак, начальнику відділу «Проектний офіс» Сумської міської ради, Альоні Євдокимові, проєктному менеджеру ГО «Центр освіти впродовжи життя» та начальниці навчального відділу практики та інтеграційних зв’язків із замовниками кадрів СумДУ; Ганні Швіндіній, виконавчій директорці ГО «Центр освіти впродовжи життя» та завідувачці кафедри управління імені Олега Балацького СумДУ, Микиті Ковалевському, випускнику «Школи майбутніх керівників», студенту СумДУ та експерту НАЗЯВО.

Керівниця проєкту – проєктний менеджер ГО «Центр освіти впродовж життя», Лариса Валенкевич, яка є також доцентом кафедри управління імені Олега Балацького СумДУ і опікувалась проєктом багато років поспіль.

Окрема вдячність Аліні Познанській, майстер-фасилітатору програми Британської ради “Active Citizens” міжнародного рівня, яка має більше ніж 10 років досвіду у якості тренера міжнародних програм “Youth in Action”, “ERASMUS +” та є менеджером багатьох проєктів соціальної дії. Більше про Аліну та її шлях тут https://en.alinapoznanska.com/