У Києві пройшов «Тренінг з основ файндрайзингу» для регіональних Центрів освіти дорослих

розділ: Новини | 0

7-9 жовтня на базі головного офісу Представництва DVV International в Україні у місті Києві пройшов «Тренінг з основ файндрайзингу». У ньому приймали участь керівники та представники регіональних Центрів освіти дорослих. Цей тренінг був покликаний донести до слухачів основи фандрайзингу та її стратегію, особливості співпраці з міжнародними грантовими фондами, визначення цільових донорів і розвитку відносин з ними, координування співробітництва з органами державної влади.

Тренером була Світлана Куц –  консультантка, тренерка, Голова Правління Інституту професійного фандрайзингу, директорка українського представництва International Fundraising Consultancy (Лондон, Мілан, Оттава, Амстердам, Київ, Цюрих, Нью-Йорк), членкиня Ради директорів Європейської фандрайзингової асоціації в 2009-2015 роках.

Від Сумського державного університету цей тренінг проходив Котенко Станіслав, аспірант кафедри управління, менеджер проектів ГО «Центр освіти впродовж життя» у м. Суми (http://educationforlife.com.ua/).